Loading Icon

Лектори и дискусионен панел​

Емилия Стефанова

Управляващ директор на All Channels Advertising

Емилия Стефанова e Управляващ директор на All Channels Advertising, най-голямата независима агенция на българския пазар. Творческата агенция All Channels Advertising се разраства бързо по отношение на креативни награди и признание, както и в клиентското портфолио, като става партньор на Heineken България, Pernod Ricard, Raiffeisenbank, Philips, The Walt Disney Company, OMV, DM , Syngenta, AVON, Froneri, Decathlon, Jacobs Douwe Egberts и много други.

Емилия стартира кариерата си в маркетинга в корпоративния свят, където работи в продължение на 13 години като маркетинг мениджър в международни компании в областта на банките и финансите, недвижимите имоти и телекомуникациите  – Мобиком, Германос, Хебросбанк, Пощенска банка, HP Bulgaria, Colliers Bulgaria. В корпоративните компании тя ръководи екипи в успешни кампании, трансформации, сливания, навлизане на нови пазари, процеси за ребрандинг и лансиране на нови проекти.

Емилия е била жури на ФАРА и Golden Drum. Завършила УНСС със специалност „Международен туризъм“, като през годините продължава да учи и да развива уменията си и по настоящем учи Master of Science of Sustainable and Creative Leadership в Berlin School of Creative Leadership.  

Емилия цени креативността и вярва, че тя е основният начин за създаване на бизнес възможности. Вярва, че всеки може да бъде креативен с обучение и знания, както и че креативността е ключово бизнес умение, което трябва да се изучава в училище и да се развива през годините. Това стои и в основата на стажантската програма на All Channels “All You Can Eat”, създадена, за да направи успешен професионалния преход на студентите към практическата работа в света на комуникациите.

Споделяне: