Loading Icon

Жури

Йоана Панчева

Главен Оперативен Директор, Tribal Worldwide Sofia, Nitram, DNA, guts&brainsDDB и Gotovo

Професионалният път на Йоана Панчева започва в DDB София през 2007 година и за над 15 години преминава през различни ключови позиции в рамките на компанията, където я намираме и днес – в ролята ѝ на Главен оперативен директор на творческите агенции Tribal Worldwide Sofia, NITRAM, DNA, guts&brainsDDB и Gotovo.

В последните 4 години е управляващ директор на guts&brainsDDB, а също така  е и член на Управителния съвет на IAB Bulgaria.

Йоана е завършила магистърска програма по бизнес към Шефилдския университет и има Бакалавърска степен по Икономика и Европеистика от Американски университет в България.

С над 30 годишен опит на българския пазар, творческата агенция gutsandbrainsDDB притежава широко портфолио от реализирани емблематични кампании за клиенти като Yettel България, McDonalds, Heineken, Moretti, ЕKО България, OMK, Pernod Ricard, KBC Груп България (ОББ и ДЗИ), водка ABSOLUT, Груп СЕБ България (Krups, Rowenta, Tefal) Trading 212 и други.

Агенцията е най-награждаваната на пазара на локалния криейтив фестивал ФАРА и се радва и на редица други национални и международни отличия.

Споделяне: